Hlavní obsah
Článek

Za pár dní oslaví slovenská diva Sisa Sklovská (58) 57. narozeniny. Zpěvačka už roky budí pozornost svým vzhledem a figurou, kterou si udržuje stále ve skvělé formě. S manželem Jurajem Lelkesem se objevila na vzpomínkovém koncertě na Ivetu Bartošovou (†48) v pražské Lucerně, kde byla jednou z vystupujících hvězd.

„Velmi často jsme spolu zpívaly, byly jsme kamarádky, kolikrát jsme spolu vůbec neměly být v šatně, ale byly jsme spolu. Byla to úžasná, příjemná a optimistická osoba,“ svěřila se Super.cz zpěvačka. Před začátkem programu dorazila zpěvačka v trendy džínové soupravě, aby se pak v průběhu večera mohla převléknout do rudých šatů, ve kterých dala na odiv své nohy a štíhlou figuru. Svůj tip na to, jak se stále udržovat ve formě, nám známá Slovenka prozradila: „Mám rušný život, dávám pozor na určitá jídla. Už dávno nekombinuji stravu a dávám pozor na to, aby to bylo stále dobré,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

Během posledních dvou let podstoupila Sisa hned několik operací, a jak sama říká, dala si tělo do pořádku. „Dělám si srandu a říkám, že jsem byla na STK, postarala jsem se o to, o co jsem musela,“ svěřila se Sisa s tím, že nyní naplno vystupuje a chystá velkou show, na kterou se nyní připravuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám