Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Bára Basiková (61) vešla do dveří kavárny, ve které zrovna probíhal křest nové knížky Bořka Slezáčka s názvem Kéž bys tu byla, v prvních chvílích skoro nikdo nepoznal, že se jedná o oblíbenou zpěvačku. S novým účesem razantně změnila svou vizáž. Tuto změnu ale bere sama Bára velmi skromně.

Cítím se dobře, já mám změnu každou chvíli, nevím, proč se tomu tak všichni diví. Nic tak velkého se nestalo,“ řekla Super.cz. Jak sama přiznala, na hlavě už měla snad všechny druhy účesů. „Ofinu jsem nosila, číro, ježka, všechno už jsem nosila,“ vyjmenovala.

Bára je velkou čtenářkou, proto byla ráda, že se může stát kmotrou zmiňované knihy. „Celý život strašně ráda čtu. Největší problém je stále kupovat knihovny, ale čas od času udělám čistku a knihy rozdám.“

Zpěvačka má navíc v těchto dnech další důvod k radosti, plní si sama velký sen. „Připravuji první muzikálové album, vyjde začátkem prosince, moc se těším. V muzikálech zpívám od roku 1994, a až teď připravuji takovéto album. Jsem ráda, že jsem si mohla zazpívat písničky, které nemám běžně v repertoáru,“ dodala Basiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám