Hlavní obsah
Článek

Anežka Rusevová kila navíc dříve neřešila. Koncem minulého roku se ale řádně obula do hubnutí a podařilo se jí shodit neuvěřitelných 20 kilo. Na vzhledu představitelky Venduly z Ulice to je samozřejmě znát, úbytek váhy jí velmi prospěl a celá září.

A už se nebojí ukázat v krátkém topíku a nechat vyniknout bříško. Přesně tak se předvedla sledujícím na sociální síti, kde také popsala, jak s pomocí odborníků a diety na míru s kily navíc zatočila.

„Ze začátku to bylo drsný, měla jsem dost hlad, musela jsem omezit velikost porcí, jíst pětkrát denně, hodně bílkovin, zeleninu a mléčné produkty. Jak jsem vysadila mouku a cukr, tak to šlo hrozně rychle dolů,“ řekla o nízkosacharidové dietě Super.cz už před časem.

„Myslela jsem si, že zhubnu třeba 5 kilo a budu ráda. Dnes už vím, že těch 20 kilo nikdy zpátky přibrat nechci. Už ne. A to je můj cíl! Mám pocit, jako bych s těmi 20 ztracenými kily omládla o 20 let!“ vzkázala sledujícím, kteří ji nepřestávají zasypávat chválou. A není se čemu divit, však posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám