Hlavní obsah
Článek

O Lence Stolařové jsme toho zatím moc neslyšeli. To se ale může brzy změnit. Již zanedlouho se totiž tato krásná absolventka taneční konzervatoře a studentka HAMU představí v novém českém filmu, v němž si zahrála milenku Lukáše Vaculíka Lucii. A jako taková předvádí svou sexy postavu jen v prádélku, které mnoho prostoru pro fantazii nenechává.

Před Vaculíkem, jenž si ve filmu Víta Olmera Vůně kávy zahrál spisovatele Martina Barona, se ale Lenka Stolařová zpočátku styděla. „Samozřejmě jsem byla hodně nervózní, ale sondovala jsem u kolegyň, které už měly s Lukášem tu čest natáčet, a pozitivní odpovědi mě uklidnily. Realita byla naštěstí ještě příjemnější,“ přiznala herečka.

A co ji přesvědčilo, aby roli ve filmu, na který se diváci České televize mohou těšit už v neděli večer, přijala? „Přesvědčil mě telefon, že mě vybrali. Lucie je mrcha, která umí tančit, takže se zde spojily dvě silné stránky mého života,“ smála se Stolařová.

Manželku Lukáše Vaculíka si zahrála Simona Chytrová, která se ve filmu objeví jen v negližé a ukáže kalhotky. Luďka Munzara v jeho nové televizní roli čeká zase kuriózní smrt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám