Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Olivia Cooke (28) se stala novou ambasadorkou značky Savage x Fenty zpěvačky Rihanny. Že vám její jméno nic moc neříká? Pak ji nejspíš znáte hlavně jako královnu Alicent Hightower z Rodu Draka. V roli se objevuje od pátého dílu populárního seriálu HBO, tak, jak ji uvidíte v kampani na prádlo, se v něm ovšem ještě nepředvedla.

Vidět ji lze v černém krajkovém prádle, síťovině, ale i dalších neméně sexy modelech. „Skvěle padnoucí královně. Krajka a kůže jako dělané pro železný trůn,“ naráží slogan kampaně na její nejznámější roli v prequelu Hry o trůny.

Kampaň byla zveřejněna jen dva dny poté, co Olivia promluvila o psychických problémech. Přiznala, že se během natáčení akčního filmu Ready Player One: Hra začíná z roku 2018 nervově zhroutila.

„Od 18 jsem se živila sama. Aniž bych to věděla, chyběl mi domov a měla jsem toho plné kecky,“ přiznala pro Observer Magazine.

Depresemi trpěla už při natáčení seriálu Batesův motel, který běžel v letech 2013-2017. Nezbývá než doufat, že se problémy nevrátí po úspěchu Rodu Draka. Přestože je v branži už celou dekádu, slávu herečka zatím nevnímá.

„Točím už 10 let a pracovala jsem na věcech, o kterých jsem si myslela a všichni mi tvrdili, že budou velké. Ale stále se mi daří žít víceméně v ústraní,“ pochvaluje si s tím, že z ní podle ní nikdy nebude žádná velká celebrita.

Reklama

Další články

Načítám