Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bella Hadid (27) je bezesporu největší hvězdou letošního pařížského týdne módy. Nejen že nechybí na žádné velké přehlídce, ale upozorňuje na sebe zdaleka nejvíc ze všech krásek v oboru. Poté, co se strhla doslova mediální smršť po její účasti na módní show značky Coperni, neméně úchvatné bylo i její představení během přehlídky Stelly McCartney (51).

Dcera legendárního frontmana Beatles Paula McCartneyho a úspěšná designérka, navrhující módu již dlouhých pětatřicet let, Belle přidělila síťovinový overal posetý zlatými pecičkami a těsně obepínající její senzační křivky.

Model si ovšem žádal absenci podprsenky a Bella tak díky jeho průsvitnosti opět odhalila, čím ji příroda obdařila. Úchvatný byl i její další model – černá vestička na knoflíky v kombinaci s bokovými kalhotami s puky a nápaditými kamínkovými aplikacemi na bocích.

Ani tentokrát na stejném mole nechyběla její starší sestra Gigi, která se představila v barevně podobných, ale o poznání cudnějších modelech.

Ještě o něco odvážnější byla ovšem Bella během zmiňované show francouzského módního domu Coperni, kdy na její tělo čtveřice umělců nastříkala šaty před zraky publika, které zůstalo v němém úžasu a odměnilo všechny aktéry bouřlivými ovacemi. Už nyní se hovoří o tom, že přehlídka se tím zapsala do dějin módy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám