Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková (33) se nedávno pochlubila krásnou novinkou. S manželem Michalem Navarou se těší na další přírůstek do rodiny. Doma už mají dvouletého syna Jakuba, který se už může těšit na sourozence.

Bývalá sportovkyně, která patřila k nejpůvabnějším světovým tenistkám, se teď pochlubila rostoucím těhotenským bříškem. Cibulková se objevila na módní akci Fashion LIVE! v Bratislavě v černých latexových šatech z dílny slovenského módního návrháře Borise Hanečky.

Toho si ostatně oblíbila i herečka Jitka Čvančarová, které loni na karlovarském filmovém festivalu vytvořil ikonickou monstrózní róbu.

Cibulková si velkou rodinu moc přála. Někdejší čtvrtá hráčka světa i právě proto ukončila úspěšnou kariéru už ve třiceti letech.

„Chtěli jsme delší dobu rodinu, už jsem tenisu nedokázala dávat sto procent. Stále miluju tenis, ale už se mu nechci věnovat na profesionální úrovni," prozradila Super.cz už před časem. A nyní se může radovat, že se rodinka ještě rozšíří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám