Hlavní obsah
Článek

Hvězda první řady reality show Big Brother Karel Frýd (37) se pochlubil rodinnými fotografiemi, na nichž světu ukázal svoji novorozenou dceru. Emička přišla na svět v první půlce srpna, s partnerkou už má Karel tříletého Kubíka.

"Pro někoho to je možná trapný, ale já jsem fakt děsně šťastnej," řekl Super.cz Karel, který se živí jako fitness trenér v Praze.

"Společné focení byla zábava. Na tyhle fotky budu jednou koukat, až budu starej, protože děti tak rychle rostou. Člověk mrkne a je další rok pryč," říká.

Malá Ema je poklad a rodiče skoro vůbec nezlobí. "Je to zlatý miminko, Kubík o ni pečuje a já doufám, že to bude ten velkej brácha, který bude Emu navždy chránit," rozplývá se dvojnásobný tatínek.

Další přírůstek ale zatím s partnerkou neplánují. "Nikdy neříkej nikdy, ale dvě děti jsme si přáli a máme je, takže myslím, že dobrý," říká se smíchem Karel.

A jak to bude se svatbou? Bude z Karlovy snoubenky Lenka brzy paní Frýdová. "Svatbu jsme zatím nestihli, protože mezitím přivedla na svět dvě děti, přestěhovali jsme se do nového domu, a tak až se dokončí vše kolem domu, bude na programu snad konečně ta svatba," prozradil Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám