Hlavní obsah
Článek

V posledním roce vzrostl počet internetových hromadných slev až k číslu 4000 nabídek denně. Slevy na internetu můžete porovnat na slevových srovnávačích, které slevy třídí podle měst a kategorií. Největší ze slevových srovnávačů, kterým je portál SlevyDnes.cz, zavádí s cílem sledovat a kontrolovat kvalitu slevových nabídek tzv. agenta provokatéra. Tajný agent si vybere některou ze 4000 slev na SlevyDnes.cz a na vlastní kůži ji vyzkouší. V článku publikovaném na blogu SlevyDnes.cz si můžete přečíst jeho dojmy a zkušenosti. "Chceme mít možnost zabránit nekalým praktikám poskytovatelů slev, pokud se nějaké objeví", slibuje vedení SlevyDnes.cz. Podívejme se na výběr slev z nabídky SlevyDnes.cz.

Plesová sezona začala, pořiďte si skvělého pomocníka, neviditelnou sponu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za skvělých 25 Kč můžete získat dva neviditelné klipy. V barevném vyhotovení transparentní a černé pomáhá držet podprsenku na svém místě. Skryjete ramínka a můžete se plně oddat zábavě. Mnoho žen bude mít radost i z dosaženého push-up efektu.

Nejprodávanější novinka roku, revoluční nanopodložka na mobil, brýle, GPS. Chytne a nepustí za neuvěřitelných 30 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantastickou slevu 78 % má nyní vpravdě revoluční výrobek. Nanopodložka vyrobená z nanomateriálu se speciálním povrchem umožňuje odložit jakýkoli předmět, který se přichytí a „odlepit“ lze pouze s vynaložením mírného úsilí. Při zašpinění lze opláchnout teplou vodou a podložka opět lepí jako nová. Ideální doplněk do auta i k ostřejší jízdě, do kanceláře či domácnosti. Lehké předměty udrží i vzhůru nohama!

Báječná semidílná sada překrásného bavlněného povlečení za polovic!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za skvělých 299 Kč lze pořídit kvalitní sadu sedmidílného povlečení a zútulnit tak svou ložnici. K dispozici je několik barevných variant a 100% bavlna zaručí absolutní komfort a příjemný regenerační spánek.

Praktický vysoušeč bot na hory i do města se skvělou slevou 66%

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Častý problém mokrých bot, které v současné době zažívá každý z nás, lze jednoduše vyřešit pomocí tohoto vysoušeče. Optimální teplotou 30° C vysuší libovolnou obuv, aniž by jí jakkoli narušil. Ideální a doporučovaný výrobci lyžařských bot, nedochází k deformaci vnitřních vložek, tím prodlužuje jejich životnost a za pár hodin můžete boty vesele používat dál.

Pohádková 4denní dovolená pro 2 osoby na jednom z nejkrásnějších zámků střední Evropy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečnou slevu 62% na ubytování nabízí hotel v lázeňských Bojnicích, perle Slovenska s úžasnou atmosférou. Naproti hotelu se nachází nádherný zámek Bojnice, 200 m od hotelu si můžete odpočinout v lázních, ve městě se nachází nejstarší zoologická zahrada Slovenska s 286 druhy zvířat. V okolí desítek kilometrů se nachází několik lyžařských areálů. Součástí nabízeného balíčku je welcome drink, polopenze se specialitami maďarské a slovenské kuchyně a útulné pokoje s veškerým vybavením.

Další články

Načítám