Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská influencerka a podnikatelka Zuzana Plačková se měsíc po porodu syna Diona objevila ve společnosti. A jak je vidět, postupně se vrací do formy. Účastnice reality show Hotel Paradise přibrala v těhotenství téměř 40 kilogramů, ale nabraná kila šla hodně rychle dolů už po čtrnácti dnech.

To se pochlubila, že shodila 22 kilo. Nyní opět zhubla, a protože měla zajištěné hlídání, vyrazila aspoň na chvilku na módní show Fashion LIVE! 2022 v Bratislavě. Plačková těhotenská kila vůbec neřešila a nechápala, proč některé ženy berou jako velký problém, když v požehnaném stavu hodně přiberou.

Ona sama měla až sto kilogramů. „Nestyďte, když přiberete 20, 30, 40 kilogramů. Když si to miminko žádá, dejte mu, co chce, a nelitujte toho,“ nechala se před porodem slyšet Plačková.

Jakmile ovšem porodila, kila navíc naopak řešila. A s hubnutím prý neměla problém. „Díky procedurám to jde dolů jako po másle a ani 33 kilogramů těhotenské nadváhy mi nedělá problém. Věděla jsem, že se na svou dietu a salon mohu spolehnout,“ tetelila se blahem slovenská influencerka, která má syna Diona s manželem Reném Strauszem a mateřství si nemůže vynachválit.

„Prožívám nejkrásnější hodiny svého života a nikdy jsem si nemyslela, že budu lásku cítit až tak intenzivně, vlastně jsem nevěřila, že se dá milovat ještě víc,“ rozněžnila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám