Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé jsou deset let, ale jako pár se na veřejnosti začali objevovat už v roce 2008. Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (48), která se proslavila díky erotickému pořadu Peříčko, a podnikatel Vlasta Hájek žijí svůj sen na Tenerife, a ač oba přiznávají, že ani u u nich to rozhodně není dokonalé, pořád tvoří jeden z nejstabilnějších párů v česko-slovenském šoubyznysu.

Zuzana se i coby dvojnásobná maminka neustále udržuje ve formě a pravidelně se chlubí svou krásnou figurou v bikinách. Teď si s ní společnou fotku střihl i manžel Vlasta. A Zuza na muže svého srdce pěje jen samé ódy.

„Ty a já, já a ty, my. Partneři, manželé, rodiče, parťáci v byznysu, ale i v životě. Stále na jedné lodi, občas na rozbouřeném, ale ve většině případů se hladina uklidní, děkuji, parťáku můj, za tak skvělou plavbu životem,“ rozněžnila se Belohorcová, jež s rodinkou zůstane na španělském ostrově Tenerife zřejmě natrvalo.

„Věříme, že tady snad zakotvíme. Je to jen pět hodin letu do Česka. Jsme nadšení z bezpečnosti. Vyhovuje nám i počasí,“ řekla Super.cz moderátorka, jež má s Vlastou Hájkem dceru Salmu (12) a syna Nevia (8).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám