Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky legendárního fotbalisty si přijdou na své. Tomáš Ujfaluši se totiž už dnes večer objeví v primáckém seriálu Pálava. A důvod? Narozeniny totiž slaví Kateřina v podání Terezy Kostkové (47), a tak se na jejím večírku zjeví tento sportovec, aby jí předal dárek.

Při natáčení měl Tomáš dvojnásobnou radost. „Jelikož v seriálu hraje moje dcera Kačka, tak jsem tam s ní jezdíval. Znám producenta Tomáše Vicana i režiséra Petra Kolečka. Je to velký fanoušek Sparty, tak jsme se potkávali… Slovo dalo slovo, a já se tak v jednom díle objevil v epizodní roličce,“ svěřil se.

A jak se mu natáčelo? „Bylo moc fajn seznámit se s herci, které znáte jen z televize. Samozřejmě, že padlo pár vět o fotbale, jsme přece jen fotbalový a hokejový národ. A to moje herectví? No, malou trému jsem měl. Člověk se soustředí, aby to nepopletl, nepřeřekl se nebo to nějak nepokazil.“

Pro fotbalistu to není poprvé, co si zahrál v seriálu. Na jaře letošního roku se objevil i v nováckém seriálu Ulice. Herectví ale přece jenom raději přenechá své dceři. „Jsem na ni pyšný. Moc jí to hraní baví a díky ní vlastně dostávám nabídky. Moc ráda zpívala, teď se věnuje herectví, ale mám obavy, že až jí přestanu dělat taxikáře, moje herecká kariéra uvadne,“ doplnil se smíchem Tomáš Ujfaluši.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám