Hlavní obsah
Článek

Jak jsme vás již informovali, v pátek oslavila neuvěřitelné pětašedesátiny hlavní hvězda seriálu Chůva k pohledání Fran Drescher, ale jak vlastně dnes vypadá trojice dětí, které měla v populárním sitcomu z devadesátek na starost?

Představitel Maxwella Sheffielda Charles Shaughnessy měl v seriálu dvě dcery a syna. Starší Maggie ztvárnila herečka Nicholle Tom, mladší Grace pak Madeline Zima. Roli syna Brightona získal Benjamin Salisbury.

Přestože se herectví věnují dodnes v rozličné míře všichni, do povědomí se nám nejvíce zapsala zřejmě Madeline Zima, která v seriálech pokračovala. Vybavit si ji můžete například jako Miu Cross z Californication nebo Gretchen z Hrdinů. Rovněž její dvě mladší sestry Yvonne a Vanessa jsou herečkami a pokud se vám zdá, že její příjmení nemůže být náhodné, vězte, že předky nemá v Česku, ale u našich sousedů v Polsku, odkud pocházel její dědeček.

Ztvárnila rovněž postavu Brianny ve snímku Moderní Popelka po boku slavnější kolegyně Hilary Duff. Na svém kontě má ovšem Madeline desítky převážně epizodních rolí v nejrůznějších seriálech. O jejím soukromí se toho moc neví, známý je pouze její dvouletý vztah s hercem Joshem Radnorem (Ted Mosby ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku).

Benjamin Salisbury ztvárnil Brightona Sheffielda

Dnes jednačtyřicetiletý Benjamin Salisbury se během natáčení seriálu v letech 1993 – 1999 hojně věnoval své další vášni, kterým byl tanec. Objevil se ještě v několika dětských rolích například ve snímcích Captain Ron nebo D3: The Mighty Ducks, později měl rovněž několik epizodních rolí v seriálech. Od roku 2006 je ženatý s Kelly Murkey, mají spolu tři děti a Benjamin dál pracuje u Universal Studios v Hollywoodu, i když už spíš za kamerou, než před ní.

Nicholle Tom si jistě mnozí z vás vybaví i z rodinného snímku Beethoven a jeho pokračování. I ona pochází z herecké rodiny. Její bratr dvojče David hrál v nekonečném seriálu Mladí a neklidní, kde měla roli i její starší sestra Heather. Ta se objevila i v další soap opeře Báječní a bohatí.

Menší roli získala Nicholle i v Beverly Hills 90210. Dále byla součástí hereckého obsazení ve filmech Panika nebo Deník princezny. V posledních letech to pak bylo drama Saturn Returns nebo romantický snímek Rent-an-Elf. Nicholle se zatím nevdala a nemá děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám