Hlavní obsah
Článek

Asi každý, kdo zažil osmdesátky, si vybaví hit Boys (Summertime Love), který nazpívala italská hudební diva Sabrina Debora Salerno známější pouze pod svým křestním jménem Sabrina. Ikonickým se stal i klip k této písni, a to především díky minimalistickým bílým bikinkám, které v něm zpěvačka má na sobě. Dnes je Sabrině 54 let, ale na sexappealu neztratila zhola nic!

Koncem loňského roku se dokonce účastnila italské verze soutěže Když hvězdy tančí a kreace, které se svým tanečním partnerem Samuelem Peronem předváděli, je dostali až do samého finále. Tam ovšem Sabrinu porazila jiná italská zpěvačka Arisa s tanečníkem Vitem Copollou.

Ačkoli se spekulovalo, že to mezi zpěvačkou a Samuelem jiskří, ve skutečnosti je po jejím boku zcela jiný muž, s nímž tvoří pár už neuvěřitelných třicet let, ale vzali se v roce 2006. Jde o vlivného obchodníka v oblasti módy jménem Enrico Monti.

Vraťme se ovšem ke zmiňovanému klipu k písni Boys, kde Sabrina v bazénu jakoby omylem nechala vykouknout své bujné vnady z horního dílu bikin bez ramínek. Britská BBC jej dokonce zakázala vysílat. Ačkoli video tehdy způsobilo celkem poprask, píseň se dostala na samý vrchol hitparád ve Francii, Švýcarsku i Španělsku a v rádiích ho dodnes můžete slyšet i u nás.

Reklama

Další články

Načítám