Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velmi odvážnou večerní róbu zvolila na slavnostní večeři k udílení cen magazínu Forbes v Paříži Thylane Blondeau, které se svého času přezdívalo ‚nejkrásnější holčička světa“. Dnes jednadvacetiletá modelka zavítala v pátek večer do hotelu Four Seasons v třpytivých šatech až na zem s dlouhými rukávy a bez výstřihu, ba ani rozparek byste na nich nenašli… Přesto v nich mladinká kráska ukázala celé tělo.

Zlatý model byl totiž zcela průsvitný a blesky fotoaparátů jej prosvěcovaly možná ještě víc, než jeho nositelka původně zamýšlela. Půvabná Francouzka róbu, pod níž si nevzala podprsenku, doplnila o decentní šperky a černé sandálky na podpatcích. Vlasy si uhladila do drdolu a nechala tak vyniknout své něžné rysy ve tváři a do zelena laděný make-up očí.

Společnost dívce, která začala s modelingem už v šesti letech a jejíž snímky následně obletěly svět, dělal její kolega z branže Baptiste Giabiconi, který proslul jako velký oblíbenec zesnulého návrháře Karla Lagerfelda.

Na akci se setkala rovněž s herečkou Kat Graham (33) známou například ze seriálu Upíří deníky, kde ztvárnila čarodějku Bonnie Bennett.

Thylane je dcerou fotbalisty Patricka Blondeau a herečky Véroniky Loubry a sama už měla možnost si zahrát ve filmu. V roce 2015 debutovala ve snímku Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje. Od té doby ale na větší filmovou příležitost čeká.

Reklama

Další články

Načítám