Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiatřicetiletá Cressica Bonas, která se dostala do povědomí v době, kdy tvořila pár s princem Harrym (39), se stane poprvé maminkou. A soudě podle fotografií pořízených tento týden paparazzi v ulicích Londýna, stane se tak nejspíš už docela brzy!

Herečka, tanečnice a bývalá vystudovaná baletka randila s Harrym dva roky, než se v roce 2014 rozešli. Cressida údajně nesnášela dobře mediální tlak a zájem o její osobu, což bylo jedním z hlavních důvodů rozpadu vztahu. Harrymu prý tehdy zlomila srdce, ale i tak dokázali zůstat přáteli a ona dokonce nechyběla ani na princově svatbě s Meghan Markle.

Bonas se před dvěma lety provdala za investora Harryho Wentwortha-Stanleyho, který má rovněž aristokratický původ. Jeho maminkou je markýza z Milford Haven Clare Mountbatten. I proto letos Cressida nechyběla na svatbě lady Tatiany Mountbaten, kam zvolila poměrně odvážnou halenku s výstřihem. Tehdy ještě požehnaný stav nebyl nikterak znát, ale nyní při venčení jejího milovaného pejska, se již bříško pod smaragdově zeleným kabátem rýsovalo krásně...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám