Hlavní obsah
Článek

Během právě probíhajícího týdne módy v Paříži se postarala značka Coperni v čele s Bellou Hadid (27) o pořádné překvapení! V závěru jejich show se totiž na scéně objevila krásná Bella pouze v minimalistických kalhotkách a přímo na přehlídkovém mole si nechala vytvořit nádherný model!

Pětadvacetiletá topmodelka, kterou vědci označili za ženu s nejdokonalejší tváří, odvážně odhalila téměř vše ze svého útlého těla, když jako zlatý hřeb večera nakráčela téměř nahá na podpatcích na pódium.

Všichni se zatajeným dechem čekali, co bude následovat, když se okolo Belly začalo cosi dít… Čtveřice umělců se následně pustila do díla. Na modelku stříkali speciální bílou elastickou barvu, a když byla vrstva dostatečně silná, zastřihli ji pod koleny a okolo ramenou, vytvořili vysoký rozparek, nechali spadnout ramínka a dokonalý bělostný model byl na světě.

Publikum bylo ohromeno úžasným výkonem a umělecký kvartet i Bella byli odměněni bouřlivým potleskem. Pařížská značka Coperni byla založena roku 2013 a o jejich módní kousky a doplňky se starají designéři Sébastien Meyer a Arnaud Vaillant.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám