Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velké společenské i koncertní události nebere operní diva Pavlína Senič (48) na lehkou váhu a pečlivě se na ně připravuje. Stejně tomu bylo i na vzpomínkovém koncertě na Ivetu Bartošovou (†48), kde vystupovala s písní Lásko svítá, kterou Iveta nazpívala ve filmu Svatba upírů.

A protože přes léto zhubla pět kilo, tedy přesně tolik, kolik si naplánovala, nutností bylo pořídit si i nové šaty. "Spolu s mým stylistou jsme už podruhé oslovili mladou talentovanou návrhářku Janine. Přála jsem si, aby šaty byly blyštivé, miluji zelenou barvu, takže tohle bylo jasné. Pak už jsem to nechala na ní a Martinu Gruntorádovi a jsem moc spokojená," řekla Super.cz Pavlína, které to opravdu seklo.

Model navíc doplnila luxusními šperky zdobenými smaragdy od ALO diamonds. Dva prsteny a náušnice vyjdou na 3,5 milionu korun. "Ty jsem ale měla jen zapůjčené. Díky tomu jsem neměla nervy z vystoupení, ale z toho, abych je neztratila," smála se Pavlína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám