Hlavní obsah
Článek

Influencerka Dominika Myslivcová (29) nemohla jako milovnice luxusní módy chybět na přehlídce návrhářky Debbie Brown, která se konala v prostorách Kaiserštejnského paláce v Praze.

"Já jsme až moc velká milovnice módy," smála se blondýnka s tím, že za módu hodně ráda také utrácí.

"Boty, kabelky, šaty, šperky. Všechno vlastně," vyjmenovává česká Barbie, za co dá nejvíc peněz. Na akci ji tentokrát neprovodil přítel, ale kamarád. "Přítel právě pracuje. Měl tady se mnou být, ale bohužel to nevyšlo," svěřila se Dominika Super.cz.

Přítele ale neúčast na módní události zřejmě až tak nemrzí. "On úplně není na módní přehlídky, takže si myslím, že by se trošičku nudil," dodala Dominika.

Nový vztah jí svědčí, protože rozdává úsměvy na všechny strany, a jak sama přiznává, je šťastná. "Momentálně jsem šťastná a spokojená. Až spokojená a šťastná nebudu, tak ho vyměním," říká Myslivcová s nadsázkou.

Mimo jiné se Dominika rozpovídala i o tom, že ji někteří možná vnímají jako „nafrněnou“, ovšem její reakce vás překvapí. "Možná můžu nějak působit, ale jsem typ holky, která se nebojí práce," pronesla rozhodně.

Reklama

Další články

Načítám