Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Barbora Mottlová (37) získala jednu z hlavním rolí v novém filmu Cirkus Maximum a na premiéru se pořádně vyfikla! Červené šaty s nadupaným dekoltem a proklatě svůdným rozparkem. Ještě před premiérou se ale slavnostně křtila kniha Cirkus Maximum a tam Bára prozradila, jak to má v životě, ale promluvila i o životech minulých.

"Já jsem v minulým životě musela být světská, protože já zbožňuju poutě a i cirkusy," práskla na sebe kráska. Cirkus, jež je právě prostředí nového filmu, Bára miluje od mala a líbí se jí i soudržnost. "Já to mám hrozně ráda a myslím si, že to je krásná rodinná atmosféra, kde opravdu všichni musí držet pospolu," pochvaluje si Barbora.

Ve svém soukromém životě má herečka k „cirkusákům“ blízko, protože i ona sama cestuje z jednoho místa na druhé a neví, kde jí hlava stojí. "Jo, mám cirkus v životě. Teď hrozně velkej," směje se.

Kromě pracovních povinností a péče o dům si herečka ale dokáže najít i chvilku volného času. Pro koho, to si zatím nechává pro sebe. "Když člověk chce, jde všechno," uculuje se blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám