Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rihanna (36) na každém svém koncertě dokazuje, že stydlivost se do široké škály jejích vlastností rozhodně nevešla. Její modely se většinou podobají spíš spodnímu prádlu, než kostýmu na koncertní pódia, ale ještě nikdy barbadoská bohyně nezvolila takový outfit, kde by kompletně ukázala své poprsí. K tomuto momentu došlo až tuto neděli, když si zpěvačka vyšla s přáteli na večeři.

S podprsenkou si čtyřiadvacetiletá Rihanna rozhodně hlavu nelámala. O víkendu předvedla své přednosti jen v síťovaném topu, přes který měla oblečený svetřík s tak rafinovaným průstřihem, že z něj zbyly téměř jen rukávy. Černý odvážný vršek pak zpěvačka doladila poněkud zvláštně - volnými potrhanými džínami a poněkud humpoláckými béžovými botami s rozvázanými tkaničkami. Personál luxusní italské restaurace Da Silvano v New Yorku, kam takhle vystrojená hvězda hudebního nebe dorazila na večeři, byli jistě také pořádně zaskočen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám