Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vrátil se k roli milovníka Raoula ve fenomenálním muzikálu Fantom opery a lásku prožívá i ve skutečnosti. Po rozvodu s manželkou, zpěvačkou Denise Vich, našel Michal Bragagnolo lásku po boku další kolegyně z branže, další blondýnky Jakuby.

"Do role se vracím do čtyřměsíční pauze, měsíc v kuse jsem měl po osmi letech úplné volno, byl jsem na dovolené a musím říct, že jsem si tyhle prázdniny opravdu užil. A to tak, že jsem musel začít hodně cvičit, abych zase na jevišti nějak vypadal a nebyl jako koule. Ještě tak tři měsíce, abych to dostal aspoň tam, kde to bylo," mínil, ale v kostýmu šlechtice zamilovaného do operní divy mu to stejně seklo.

Pochvaluje si i soužití s aktuální přítelkyní Jakubou, a to i co se vaření, které právě zanechalo stopy na jeho postavě, týče. "Ta slovenská kuchyně je dobrá," smál se Michal. Druhou svatbu ale zatím vylučuje. "Neblázněte, musím tomu dát aspoň trošičku nějaký čas. Ještě musíme chvilku vydržet," vysvětloval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám