Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Majitelka charismatického hlasu Elis Mraz (29) naprosto zbožňuje anglickou kulturu. Sama vyniká perfektní angličtinou a leckdo by při poslechu její hudby nehádal, že je rodilá Češka. V červnu se usměvavá hudebnice vydala do Londýna, kdy dnes již zesnulá britská panovnice Alžběta II (†96). slavila 70 let na trůnu.

„Bylo úžasné, že to stihla, protože 96 let, co si budeme povídat. Dožila se oslav, věděla, že ji mají lidé rádi. Slavilo se na ulicích, mezi domy, paneláky to bylo uzavřené, auta tam nesměla, lidi grilovali, měli vlajky, královnu a slavili tu její vládu a její život. Je to hezké, že se stihla tahle oslava a lidé se s ní i krásně rozloučili,“ zavzpomínala Elis pro Super.cz.

Když ale 8.září svět obletěla smutná zpráva, že panovnice zesnula, byla Elis o to více šokována, navíc ji to připomnělo ránu, kterou si sama letos prožila.

„Je to konec jedné historické události, vždy jsem si říkala, že když zemře královna, tak už nebude nic jako dřív. Mně nedávno odešel dědeček a člověk se s tím musí naučit žít a smířit se s tím, že lidé přichází a odchází a takový život je.“

Zpěvačka jinak aktuálně pracuje na nových písní, a dokonce ji čeká studium. „Byla jsem v Dubai, vrátila jsem se, jsem ráda, že jsem doma, člověk cestuje a zjistí, že doma je nejkrásněji. Teď se připravuji na vysokou na příští rok, tak teď si kupuju strašně moc kurzů, jinak natáčím dětský pořad a skládám hudbu pro sebe a pro ostatní,“ dodala Elis Mraz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám