Hlavní obsah
Článek

O své tělo moderátorka Gabriela Partyšová (45) pravidelně dbá. Je vyznavačkou aktivního způsobu života a díky tomu se může stále chlubit štíhlou figurou. S kily navíc problém rozhodně nemá a váhu si stále udržuje kolem padesáti kilo. Vděčí za to nejen golfu, který hraje, ale také józe a dalším druhům cvičení. K tomu už potřetí motivuje také další lidi.

„Každý den cvičím a rozjela jsem na sociálních sítích třetí sadu výzvy 100 dnů v pohybu. Každý den se hýbu alespoň půl hodiny a motivuji i ostatní. Musím mít k tomu nějaký balanc, to znamená i relax, ráda tak zajdu na masáže, mám ráda thajské,“ svěřila se Super.cz moderátorka společenského magazínu Život ve hvězdách, která na sobě po létě zase maká.

„Teď spíš zpevňuji, i když na to nevypadám, tak já se podívám na jídlo a mám o dvě kila více. Musím opravdu dřít a makat. Tím, že hodně cvičím cardio a používám spalovače, tak mi jde neustále váha dolů, ale balancuji to jídlem,“ prozradila Gabriela, kterou jsme potkali na masáži v centru Prahy, kam vyrazila své tělo zrelaxovat a trochu si odpočinout.

„Jsem také holka po čtyřicítce, kila jdou nahoru dobře, ale dolů těžko. Už několik let vážím kolem 52 až 55 kilo, ale záleží, v jakém období se nacházím. Jsem ráda, že jsem k pohybu motivovala lidi. Myslím, že když se hýbete, tak jde imunita nahoru, teď jsem ještě zapojila jógu,“ dodala moderátorka, která k pravidelnému pohybu motivovala také svého syna Kristiána.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám