Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen těžko uvěřitelné půlkulatiny slaví v pátek populární americká herečka Fran Drescher, která se nezapomenutelně vepsala do paměti milovníkům seriálu Chůva k pohledání. Představitelce rozšafné, ale okouzlující chůvy Fran Fine s nezaměnitelným hlasem je už pětašedesát, ale herečka jako by pila elixír mládí po hektolitrech. Za posledních třicet let se totiž téměř nezměnila.

Jako chůva Maggie, Brightona a Grace Sheffieldových v populárním sitcomu dávala na odiv v bláznivých modelech nejvíce své bezchybné nohy, ale kdo by tipoval, že s přibývajícím věkem přijde na řadu zahalování, pořádně by se mýlil.

Fran samozřejmě v civilu volí o poznání decentnější oděv, ale pořád se dokáže odvázat, a když má náladu předvést kus kůže, rozhodně si to může dovolit. Podobně jako například letos v červenci, kdy naprosto zabodovala na premiéře seriálu Opuštěný od společnosti Netflix. V modrobílém kompletu kalhot, podprsenky a bundičky byla jako sexy variace na cibulák.

Naposledy se tato talentovaná herečka, komička a dabérka blýskla ve středu v kostýmku pánského stylu na akci Power of Woman 2022 magazínu Variety.

Mezi další známé role sympatické brunetky, která proslula mimo jiné i tím, že se po dvaceti letech v přátelském duchu rozvedla s manželem Peterem Marcem Jacobsonem po jeho přiznání k homosexuální orientaci, patří filmy Kosmetička a zvíře, Jack či Řezník, kněz a prostitutka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám