Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Zlata Adamovská po boku svého manžela Petra Štěpánka nemůže být šťastnější. Jelikož je ale Zlata pracovně velmi vytížená a léto trávila na divadelních prknech a před kamerou, dostali se na dovolenou až na podzim, a to s plnou parádou.

„Na dovolenou jsme s manželem odletěli až v září. Za přírodou do Kanady. Byl to pro mne úžasný zážitek,“ svěřila se herečka.

Nádhernou zemi procestovali křížem krážem. „Viděli jsme nádherná ledovcová jezera, hory, vodopády, dokonce i divoká zvířata. Medvěda jsme naštěstí nepotkali, to bych s vámi tenhle rozhovor asi nedělala,“ smála se Zlata.

Herečku již brzy uvidíme také v nové komedii s názvem Za vším hledej ženu. A jaký má herečka recept na to, aby zvládala tak náročné pracovní tempo?

„Snažím se nacházet způsoby, jak si dobíjet energii. Je to třeba relax v přírodě, práce na zahradě, pobyt v lázních anebo třeba cestování. Člověk si takzvaně vyčistí hlavu a na další práci se těší. Já už vím, že se nesmím pracovně přetěžovat, a proto si čas na odpočinek zahrnuji do svého pracovního diáře,” dodala Zlata Adamovská.

Reklama

Další články

Načítám