Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř všechny krásky z klanu Kardashian-Jenner jsou už maminkami, ale jejich mimořádně sexy modely tomu většinou moc nenasvědčují. Nejmladší z nich Kylie Jenner (26) se však poslední dobou držela spíš zpátky, a to nejen v oblasti odívání. V tomto směru pochopitelně vede na celé čáře Kim Kardashian (43), ale Kylie tentokrát rozhodně nezůstala v jejím stínu.

Zatímco Kim před pár dny oslňovala na týdnu módy v Miláně, kde představila svou spolupráci s návrhářským duem Dolce & Gabbana a vzala s sebou i nejstarší dceru North, které se zřejmě ve velkém světě módy a blesků fotoaparátů docela zalíbilo, Kylie vyrazila pro změnu na týden módy do Paříže. Společnost jí ovšem dělala její nejlepší kamarádka Anastasia Karanikolaou, známější pouze jako Stassie.

Ani ta nenechala zahanbit, a především večer, kdy se dámy společně vydaly do restaurace, zvolila model složený prakticky pouze z kalhotek, korzetu a síťoviny, která nezakrývala téměř nic. Kylie byla pro změnu odvážnější během přehlídky značky Balmain, kam zvolila rafinovaně uháčkované bílé minišaty zdůrazňující její ženské tvary.

V dalším bílém modelu oslnila ve středu při přehlídce na jaro a léto 2023 švédského módního domu Acne Studios. Na tuto příležitost oblékla upnutou bílou róbu s pelerínou, kterou doplnila o výrazné sluneční brýle z jejich dílny. Podobným brýlím se v minulosti říkalo mouchy nebo masařky, ale jak se zdá, zřejmě mají šanci stát se hitem příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám