Hlavní obsah
Článek

Na premiéru filmu Spolu dorazila řada českých celebrit, ovšem pozornosti neušel sympatický Honza, jenž přišel podpořit svoji nevlastní maminku Veroniku Žilkovou (62). A nebyla to zdaleka jediná podpora. Dorazili i synové Cyril a Vincent, zatímco dcery Agáta s Kordulou tento slavnostní večer vynechaly.

Energická Žilková si Honzu osvojila před 26 lety. "Má výsostné postavení mezi syny, je jsem si nevybírala, ale narodili se, ale Honzíčka jsem si vybrala," prozradila oblíbená herečka. Na premiéru v pozdějších hodinách dorazil i její nynější partner Josef Holomáč, Veronika si tedy užívala večer ve společnosti svých osudových mužů.

Syn Honza s sebou přivedl i svoji lásku, se kterou má dvouletou dceru Nellu. "Byl jsem hrozně rád, když jsem se dozvěděl, že budu mít dcerku, říkal jsem si, že to nebude zlobivej chlapeček, ale ona je ještě zlobivější, než jsem byl já," prozradil Jan Herclík v soutěži Můj muž to dokáže.

Veronika Žilková se synem Honzou v pořadu Můj muž to dokáže

Na premiéru dorazily i hvězdy jako Štěpán Kozub (28), Marek Němec (42) nebo Lucie Zedníčková (55) se svojí krásnou dcerou Amelií a další. Podívejte se v galerii, jak to komu slušelo.

Reklama

Další články

Načítám