Hlavní obsah
Článek

Zemřel rapper Coolio. Bylo mu 59 let. O skonu známého rappera informoval zpěvákův manažer Jarez Posey, píše web TMZ.com.

Zpěvák byl podle něj nalezen bez známek života na podlaze koupelny svého kamaráda, kam si odskočil na toaletu. Když dlouho nevycházel ven a nereagoval ani na volání, kamarád vešel dovnitř, kde už ho bohužel našel mrtvého. Mluví se o tom, že rappera postihl infarkt. Příčinu smrti ale odhalí až nařízená pitva. Podle policie nebyly na místě nalezeny žádné drogy.

"Jsme smutní ze ztráty našeho drahého přítele a klienta Coolia, který dnes odpoledne zemřel," napsala v prohlášení další zpěvákova manažerka Sheila Finegan.

Coolio se proslavil hitem Gangsta’s Paradise z roku 1995, jenž se stal rovněž soundtrackem k filmu Nebezpečné myšlenky s Michelle Pfeiffer. Herečku zpěvákova smrt pochopitelně také zasáhla.

"Zlomilo mi srdce, když jsem se dozvěděla o skonu tak nadaného umělce. Byl tak laskavý. I třicet let po uvedení filmu Nebezpečné myšlenky mi běhá mráz po zádech, když tu píseň slyším," napsala Michelle Pfeiffer na Instagramu.

Coolio ale nebyl jen interpretem jednoho hitu. Úspěšný byl i jeho song Fantastic Voyage z roku 1994, který se umístil na 3. místě v žebříčku Billboard's Hot 100, a také písně 1, 2, 3, 4 (Sumpin' New) a It's All the Way Live (Now).

Reklama

Další články

Načítám