Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama sobě nejlepší reklamou, to je bezesporu případ Kim Kardashian (43). Televizní hvězda, sex-symbol, máma na plný úvazek a úspěšná obchodnice v jednom představila svou novou kolekci spodního prádla Skims a pár kousků předvedla rovnou na sobě.

Na Instagramu své značky zapózovala v černých legínách a průsvitné podprsence a opět nechala vyniknout svou postavu přesýpacích hodin. Nechme se překvapit, zda Kim jako modelky využije opět i své sestry. Propagaci zatím dávkuje postupně…

Už před pár dny představila hvězdy své poslední kolekce, mezi nimiž nechybí slavné ženy rozmanitých tvarů i věku. Nejstarší modelkou se stala herečka Brooke Shields (57), kterou si jistě vybavíte z trháku Modrá laguna, v němž oslnila jako teenagerka už před 42 lety.

Čtyřicátnice zastupuje herečka Juliette Lewis a moderátorka Chelsea Handler, které Kim vysekla pořádnou poklonu, když řekla, že má ta nejlepší prsa. Ke spolupráci s Kim se uchýlily ještě zpěvačky Becky G a Cassie nebo herečka Indya Moore.

Kolekce i tentokrát obsahuje prádlo převážně přírodních barev v odstínech tělové, béžové a černé. Najdete v ní varianty s hedvábnou síťovinou, které vypadají jako druhá kůže, ale i pevnější 3D podprsenky, které prý zajistí ‚nulovou gravitaci‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám