Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá americká modelka a influencerka Blac Chyna, která proslula svým nepřehlédnutelným pozadím stejně jako bouřlivým vztahem s Robem Kardashianem a mediální i soudní bitvou s jeho rodinou, shodila hřívu a vypadá senzačně!

Čtyřiatřicetiletá televizní osobnost v pondělí sdílela se svými 16,5 miliony sledujícími na Instagramu video, v němž předvedla svůj nový ‚účes‘. Holá hlava přitom modelce mimořádně sluší, a jak je vidět, sama si změnu maximálně užívá a překypuje sebevědomím.

Díky absenci vlasů vynikla víc její tvář, především pak velké černé oči a plné rty. Nepřehlédnutelnými se staly rovněž její šperky v podobě velkých zlatých náušnic a sladěného náhrdelníku Dolce & Gabbana.

„S vlasy může být sebejistý každý, ale sebevědomá holohlavá žena může být diamant v surovém stavu. Vyniknou skutečné ženské křivky. Tak to je a vidíte, kdo je opravdu hezký. Ne každý může být plešatý,“ uvedla k radikálnímu kroku Chyna.

Ta má s jediným bratrem slavného sesterského klanu Kardashian-Jenner Robem Kardashianem pětiletou dceru Dream Renée a s rapperem Tygou ještě devítiletého syna Kinga Caira. Ani s jedním tatínkem jejích dětí jí to ovšem nevyšlo a Blac Chyna nyní už dva roky chodí s rapperem Lil Twinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám