Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ke čtyřleté dceři Emmě přibyl topmodelce Zuzaně Stráské a jejímu manželovi Matyáši Novákovi před půl rokem do rodiny syn Max. Zuzana už je na své váze, vypadá skvěle, ale přesto není se svým vzhledem spokojená.

"Pokud jde o kila, jsou všechna pryč. Nevážila jsem se, ale poznám to podle kalhot. Ale já ani moc nepřibrala. Když to člověk míň řeší, podle mě ani nepřicházejí. Ale řešili jsme padání vlasů. Zatím to nechávám být, protože ještě kojím, tak se bojím brát jakékoli kolagenové přípravky. Každému jsou ty problémy vidět jinde a já to vidím ve vlasech," svěřila Super.cz.

Zuzana už se opět vrátila k modelingu, i když kvůli dětem jen v omezené míře. "Miminko i Emma mě teď potřebují, navíc Emma nastoupila do nové školky. Je to náročné," připustila. Pouze doma ale s dětmi nesedí. "Hodně cestujeme, Max je odmalinka zvyklý na auto, už jsme i letěli na dovolenou," vyprávěla Stráská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám