Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejslavnějších supermodelek 90. let Helena Christensen se ve svých třiapadesáti stala hvězdou nové módní kolekce. A ne jen tak ledajaké. Před objektiv se postavila rovnou v hodně odvážných variacích spodního prádla. Značka Coco de Mer si ji totiž vybrala do své poslední kolekce Icons.

A dánská kráska dokázala, že ikonou v tomto oboru opravdu je, a to i po třech dekádách od dob největší slávy. Přestože se poslední roky uchylovala spíš do role fotografky, jak je vidět, práci na druhé straně rozhodně nezapomněla a sexy pózy má stále v malíku.

Společně s Lindou Evangelistou, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson a Claudiou Schiffer patřila mezi ‚skvostnou sedmičku‘, která byla svého času tak slavná, že stačilo říct pouze jejich křestní jméno a všichni věděli, o kom je řeč, jak v roce 1996 trefně poznamenal Frank DeCaro z New York Times.

Helena se tak v kampani objevuje pouhé dva týdny po grandiózním návratu své kolegyně Lindy Evangelisty, které se vydařil comeback na newyorském týdnu módy. Linda se objevila na přehlídkovém mole poprvé po patnácti letech. Konečně se psychicky přenesla přes nevydařený kosmetický zákrok, který ji údajně nevratně změnil a znetvořil. Na přehlídce Fendi však vypadala fantasticky a dočkala se nekonečného aplausu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám