Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na právě probíhajícím Oktoberfestu v Mnichově jste o víkendu mohli narazit na vskutku hvězdného hosta! K našim západním sousedům totiž zavítal Arnold Schwarzenegger (76) a vzal s sebou dokonce i početné rodinné osazenstvo…

Světoznámý herec, držitel řady titulů v kulturistice a bývalý kalifornský guvernér v jednom, který se narodil v Rakousku, zavítal do Mnichova s celou partou příbuzných. Kromě dvou jeho fešných synů Christophera a Patricka, který měl s sebou i přítelkyni Abby Champion, chtěl největší pivní událost předvést Arnold i své partnerce Heather Milligan.

Sedmačtyřicetiletá blondýnka podobně jako samotný herec i jeho synové neopomněli typickou festivalovou pivní výstroj v podobě tradičního bavorského kroje. Se sportovní nadšenkyní Heather tvoří pár už od roku 2013, a jak je vidět, výborně zapadla do rodiny. Ani osmadvacetiletý věkový rozdíl pro pár rozhodně není žádnou překážkou.

Schwarzeneggera jste tak mohli potkat například ve stanech Kaefer nebo Marstall ve stylových kožených kalhotách, se širokým úsměvem na rtech a doutníkem v ruce. Nejvíc si však hollywoodská hvězda užívala živou hudbu, v jednu chvíli se dokonce ke kapele i se syny přidali a bylo vidět, že na pódiu je proslulý Terminátor jako ryba ve vodě…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám