Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned na tři moderátorské dvojice se mohou těšit diváci nové Víkendové Snídaně. S oblíbeným hereckým párem Danou Morávkovou (52) a Janem Čenským (62) se při moderování ranní relace budou v sobotu a neděli střídat reportérka Rebecca Diatilová a vítěz MasterChefa Roman Staša.

Půvabnou mladou reportérku znají diváci televize Nova z pořadu Život ve hvězdách a působí také v rámci zpravodajství. Uvádění Snídaně pro ni bude nová zkušenost. „Bude to něco nového. Jsem zvyklá na reportérskou práci, na moderování v rámci zpravodajství. Tohle bude volnočasové, lifestylové a bude to přímý přenos až čtyři hodiny, takže to bude výzva,“ svěřila se Super.cz nová moderátorka Snídaně.

Dvojici bude tvořit s Romanem Stašou, kterého si nemůže vynachválit. „Roman je kuchař, ale překvapilo mě, jak rychle jsme si sedli a jak mu to jde. Roman je dobrý a jde mu to a práce s ním byla zatím super,“ prozradila nám Rebecca, která je mimo jiné ráda, že ji nečeká tak brzké vstávání jako pro moderování ranní relace během pracovního týdne. „Myslím, že bude Víkendová Snídaně startovat kolem osmé a vstávání bude kolem půl šesté a to bude v pohodě,“ dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám