Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěváka Mira Šmajdu (35) už dlouhé měsíce štvalo, že si z něj všichni utahují a vtipkují na jeho adresu, že vypadá jako poloviční holčička. Teď patrně většině kritiků zavře ústa. Blonďatý finalista první řady Česko Slovenská SuperStar pohřbil sám sebe, a místo Golema vytvořil novou postavu se jménem Max Jason Mai. Zbavil se pochybného managementu, zmužněl, vypadá nebezpečně a v bývalém Československu už ho moc neuvidíme.

Na podzim se loučil s fanoušky a uspořádal Goodbye turné. Někteří se báli, že chce spáchat harakiri. Omyl. Jen kul tajné pikle. „Projekt Miro Šmajda už dál nerozvíjím. Chtěl jsem se dostat víc do zahraničí, a protože tam by se mé civilní jméno moc neujalo, a říkali by mi třeba Šmejd, rozhodl jsem se stvořit rockového skladatele, kytaristu a muzikanta, který se jmenuje Max Jason Mai,“ říká mladíček. Právě se vrátil z dlouhodobého pobytu ve Spojených Státech, kde narazil na producenta Michaela Elvise Basketta, který má za sebou spolupráci s Limp Bizkit, Iggy Popem, Cold a dalšími klasiky světového rocku. A to se mu bude hodit.

„Zaprděný československý rybníček už je mu malý. Chce do světa. A má na to,“ věří jeho kamarádi. A to i fyzicky. Max po tvrdém tréninku v posilovně už nevypadá rozhodně jako panenka, a když nyní zmužněl, asi mu něco podobného už nikdo do očí neřekne. Pokud bude v tréninku pokračovat dál, brzy bude mít bicepsy jako profesionální kulturisté.

Miro si nechává narůst delší vlasy a hází do koše veškerou svou dosavadní produkci. „Právě točí na Slovensku klip k novému songu Don't close your eyes, pak se vrací do USA, kde bude pokračovat v práci na desce. V květnu ho čeká coby zástupce Slovenska účast na mezinárodní pěvecké soutěži Eurovize. Na podzim snad vyjede na turné. Ale žádnou Šmajdovu písničku už od něj neuslyšíme. Jen ty nové. Miro je mrtev!“ prozradil nám Šmajdův kamarád.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám