Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herecký pár Dana Morávková (52) a Jan Čenský (62) míří na obrazovky. Tentokrát se dvojice nebude setkávat při natáčení seriálu, ale ve Víkendové Snídani na televizi Nova. Do ranní relace se herečka vrací po 28 letech.

„Začínala jsem v roce 1994. Moderovala jsem Snídani s Novou a začínali jsme v 5 ráno. Myslím, že jsem to moderovala asi čtyři roky a pak jsem šla na mateřskou,“ svěřila se Super.cz Dana Morávková, která je jednou z nových tváří víkendové ranní relace, která startuje na obrazovkách 15. října.

Na herečku a jejího kolegu tak čeká pravidelné vstávání, to ale nebude tak náročné, jako při klasické Snídani s Novou, ta víkendová bude totiž začínat za pět minut osm.

„Ne že bych vstávání milovala, ale je mi souzené od dětství. Dělala jsem krasobruslení a tréninky byly v šest ráno. Před lety jsme na Snídani vstávali kolem třetí a ve 4 ráno už jsme museli být v televizi. Pamatuji si, že jsme nesměli jezdit výtahem, protože kdybychom se tam zasekli, tak by neměl kdo vysílat,“ prozradila Dana Morávková, která se na novou pracovní příležitost těší.

„Těším se na krásnou práci, bezvadné lidi a hosty,“ svěřila se herečka, která už je s Janem Čenským sehraná. Hrají spolu nejen v seriálu Ordinace v růžové zahradě, ale také na divadelních prknech a pravidelně se potkávají při moderování nejrůznějších akcí.

„Volné dny spolu ale netrávíme a nejezdíme spolu ani na dovolenou. Honza má rád mého muže a Petr má rád zase Honzu a myslím, že nás oba má ráda i Honzova paní Dana,“ dodala se smíchem herečka.

Morávkovou s Čenským bude v nové víkendové relaci střídat herečka Miluše Bittnerová s ostříleným moderátorem Pavlem Svobodou a reportérka TV Nova Rebecca Diatilová s vítězem show MasterChef Romanem Stašou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám