Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vyšlo najevo, že novým partnerem herečky Veroniky Žilkové (62) je muzikant Josef Holomáč, redakci Super.cz se ozvala jeho manželka s tím, že se její muž rozvádět nebude. „Pan Holomáč není přítelem paní Žilkové, nýbrž její dočasný milenec, jelikož je ženatý a rozvádět se kvůli ní rozhodně nehodlá,“ napsala Super.cz Martina Holomáčová.

Na její slova následně reagoval jak manžel, tak Veronika Žilková. Oba uvedli, že Holomáč se rozvádí a herečka navíc řekla, že si Holomáčová měla najít partnerku. To však Holomáčová popírá.

„Paní Žilková by si vážně měla nejdříve ověřit fakta, než někde něco vyřkne. Tato skutečnost je totiž založena na pouhých domněnkách mého manžela. Prohlašuji, že s mým manželem stále žijeme ve společné domácnosti, v současné době již s oddělenými prostory a žádná jiná žena s námi, resp. se mnou nežije. Můj vztah k ženám je pouze přátelský!“ napsala Super.cz.

„Můj muž se totiž domnívá, že jdu-li s kamarádkou do divadla či na kávu nebo si dáme na přivítanou pusu, jedná se o intimní vztah,“ uvedla.

„Tvrzení, že náš rozvod trvá již rok, nebo dokonce dva, jak se různě dočítám a slýchám v médiích, je také založeno na nepravdě. Do dnešního dne (zpráva přišla v neděli 25. 9. - pozn.) nebyla podána na soud žádost o rozvod. Náš rozvod je ve fázi příprav, které započaly před pár dny,“ tvrdí dále Holomáčová.

Dle jejích slov měli manželé před dvěma lety „menší krizi“, tehdy prý svému muži poslala SMS se zprávou, že se chce rozvést. „Krizi jsme nakonec překonali a žádost nepodali. Nicméně můj manžel z tohoto usuzuje, že náš rozvod vlastně již v tuto dobu započal,“ napsala.

„Můj muž očekává, že když ho několikrát vidím sedět v kavárně s paní Veronikou, domyslím si sama, že jejich vztah je intimní, a hned mi dojde jejich záměr oficiálně jej zveřejnit v médiích. Z jeho úhlu pohledu je tudíž zbytečné mě o něm předem informovat... Takto bychom mohli pokračovat do nekonečna,“ píše s výzvou, aby si lidé nevytvářeli domněnky, ale víc spolu komunikovali.

Nebudu o něj bojovat

Závěrem Holomáčová uvedla, že o svého muže nebude bojovat, ani se nebude hroutit. „Všechno jednou končí a něco nového začíná... ‚Člověk nežije tolik z lásky, kterou přijímá, jako více z té, kterou daruje‘ - Matka Tereza. Proto svého manžela s láskou daruji paní Veronice, a jak se říká do třetice, v jejich případě do čtveřice, jim přeji hodně štěstí,“ vzkázala Holomáčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám