Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisérka Mirjam Landová už se nechce starat jenom o svého manžela a tři dcery. I když společně s Danem Landou připravuje rockovou operu, většinu svého pracovního času věnuje mladé zpěvačce Markétě Procházkové. "Vzala jsem si ji na starost a trochu ji i vychovávám. Chová se moc dětsky," řekla Super.cz Mirjam Landová.

"Poznaly jsme se, když jsem vystupovala u Mirjam v muzikálu. Pak jsme spolu trávily hodně času, když jsem hrála v jejích muzikálech v Edinburgu a staly se z nás kamarádky. A teď nemám ani čas na kluky, protože můj jediný vztah je s Mirjam," prozradila Markéta Procházková, která se před půl rokem po pětileté známosti rozešla se zpěvákem Tomášem Savkou.

"Dávám Markétě rok, jestli se nám povede prorazit. Připravuju s ní desku a bude vystupovat pod jménem Market," upřesnila Landová. "Je nejen krásná a výborná zpěvačka, ale také dobře tančí a hraje, čehož si jako režisérka cením," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám