Hlavní obsah
Článek

V show Hlas Česko Slovenska nejde už podle názvu o žádnou soutěž krásy. Avšak i samotní koučové připouštějí, že příjemný vzhled také není na škodu. "Dobře zpívá a navíc je krásná," řekl tak Pepa Vojtek (58) o svojí vyvolené Markétě Poulíčkové.

Michal David (63) má zase ve svém týmu půvabnou muzikálovou zpěvačku Lucii Molnárovou ze Slovenska. Moc vyložených krasavic ale v soutěži není. I když smyslným půvabem zaujme třeba i sexy dcera Petry Černocké Bára Vaculíková, která je také ve Vojtkově týmu.

Na dvě hezké dívky se dokonce ani jeden z porotců neotočil, i když toho posléze litovali. Karolína Ruppert a Magdaléna Wronková tak v soutěži nepokračují. Bezkonkurenčně nejkrásnější je ale podle názoru Super.cz i podle zdrojů ze zákulisí soutěže teprve šestnáctiletá Simona Hegerová.

Krásná blondýnka je z Trnavy, studuje dopravní střední školu a pro pány máme špatnou zprávu. Je zamilovaná do svého přítele. Když bylo Simoně třináct, vystupovala v televizi v Mini Talent Show. A když v Hlase postoupila, rozplakala se přímo na pódiu.

Reklama

Další články

Načítám