Hlavní obsah
Článek

Alec (66) a Hilaria Baldwinovi (40) se těší ze sedmého společného dítěte, holčičky Ilarie Cataliny Ireny. Její příchod potvrdila instruktorka jógy na Instagramu, kde sdílela záběry přímo z porodnice. S dcerkou jsou prý obě v pořádku a zdravé.

Holčičku, jež přišla na svět 22. září, na nich drží minuty po porodu. K tomu pak přidala i roztomilé záběry s ostatními členy početné rodinky. Starší sourozenci mají z nového přírůstku zjevně radost.

Hilaria a Alec jsou také rodiči Carmen (9), Rafaela (7), Leonarda (6), Romea (4), Eduarda (2) a Lucie (18 měsíců). Poslední zmíněnou páru zjevně porodila náhradní matka, protože přišla na svět jen půl roku poté, co Hilaria porodila Eduarda. Pár to však doposud nepotvrdil.

Baldwin má také dospělou dceru Ireland (26) z manželství s Kim Basinger. A zatímco Alec už se několikrát nechal slyšet, že s plozením dětí končí, jeho žena, která v minulosti také bohužel párkrát potratila, má zjevně jiný názor. Uvidíme, jestli to tedy sedmým společným potomkem u Baldwinů končí, nebo nikoliv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám