Hlavní obsah
Článek

Potkat muzikanta Viktora Dyka ve společnosti s jeho zákonnou manželkou, herečkou Ivanou Jirešovou (47), je vzácností. Během půl roku se to stalo pouze při dvou příležitostech. Zato byl ale za poslední měsíc dvakrát viděn na akcích s půvabnou tmavovláskou, která trochu připomíná jeho milenku Zuzanu Mikovou.

Objevili se spolu v zákulisí show Sexy liga a poté i na předávání cen Český lev. "Zval jsem samozřejmě Ivanku, ale chtěla raději zůstat doma se Sofinkou," vysvětloval Super.cz Dyk. "To je pravda. Na Lvy půjdu, až budu nominovaná," přitakala Ivana. "No, tak jsem šel s partičkou," dodal Dyk.

To, že k ní patří i ona tmavovláska, nezastíral. "Jmenuje se Martina, pracuje pro Lumíra Matiho, má na starosti Moniku Bagárovou. Něco spolu připravujeme, je to super ženská," nešetřil chválou Viktor. Že by mezi nimi bylo něco víc, ale pochopitelně neřekl. "Já už se pomalu nemůžu na veřejnosti objevit ani s dcerou, abych nebyl z něčeho podezříván. Teď by měla začít někam ven chodit s kamarády Ivana," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám