Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Alec Baldwin (66) prodal další ze svých nemovitostí. Sídlo v Hamptons ve státě New York nabízí k prodeji za 29 milionů amerických dolarů, což je asi 732 685 000 Kč. Před necelými třemi měsíci herec prodal také dům v Clevelandu. Za ten utržil v přepočtu přes 13 milionů Kč.

V Hamptons Baldwin s manželkou Hilarií a jejich pěti společnými dětmi, k nimž v průběhu roku 2021 přibylo šesté a brzy přijde na svět sedmé (z prvního manželství má herec ještě nejstarší dceru Ireland, celkem tedy osm potomků), strávil většinu pandemie, píše New York Post s tím, že zde rodina měla veškerý komfort.

Luxusní dům o čtyřech ložnicích a sedmi koupelnách disponuje 929 metry čtverečními a nachází se na desetiakrovém pozemku s výhledy do krajiny. Inzerát to popisuje jako „snoubení přírody a luxusu“.

Ten kromě obvyklých místností jako kuchyně či obývací pokoj zahrnuje také divadelní místnost, vinotéku, venku pak mají rezidenti k dispozici altánek, bazén či spa.

Baldwinovi vlastní ještě farmu ve Vermontu a většinu času žijí na Manhattanu v luxusním penthousu v hodnotě víc než 400 milionů Kč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám