Hlavní obsah
Článek

Odchod Báry Niničové z VIP zpráv, o kterém jsme informovali jako první, dál vyvolává vlnu otazníků. Ona sama i Prima dál svorně tvrdí, že krásná blondýnka v bulvárním zpravodajství, jež moderovala spolu s Ivanou Gottovou a Laďkou Něrgešovou, končí po vzájemné dohodě. Spekuluje se o tom, že za vším stojí útok mafiánů na jejího přítele. Některé zdroje však naznačují, že ve skutečnosti s ní televize nekompromisně vyrazila dveře, aby mohla do programu nasadit Jiřího Pomejeho (†54)! A mluví o tom oklikou i sám Karel Gott (†80).

„Prima chtěla rozbít tradiční decentní model moderování trojice kultivovaných dam a tak si plácla s Pomejem. Až potom vysvětlila Báře, že už pro ni v televizi není místo. Dohodli se však na společném neútočení, a tak to veřejně prezentují jako dobrovolný odchod Báry Niničové,“ řekl nám zdroj z Primy.

Že jeho slova nemusí být úplně od věci, naznačuje zpěvák Karel Gott. Když jsme se ho zeptali, jak manželka přijímá nového kolegu Pomejeho, dušoval se, že on ani Ivanka nic říkat nebudou, pak ale také vyřkl zajímavý postřeh ohledně Niničové.

„Mluvili jsme spolu o tom a dodržíme to. Ivana nebude vůbec nic komentovat. Jakmile by do toho totiž vstoupila jedinou větou, bylo by to špatné. Už má dost poznámek a anonymů v diskusích. Vždyť už teď lidé píší, že Ivana vyštvala Báru, protože byla lepší. A přitom to bylo naopak. Dělala pro ni vše možné. Vstoupila i do debaty na Primě, aby si uvědomili, že Bára má velice komplikovanou rodinnou situaci,“ říká Karel Gott. Proč by ale jeho manželka orodovala za odcházející kolegyni, kdyby se k ní televize chovala, jak veřejně prezentuje, naprosto fér?

Prima takové spekulace, že by nakonec Niničovou vyšachovala ze hry právě kvůli Pomejemu, odmítá a dál trvá na své původní verzi, že moderátorka šla pryč z vlastních pohnutek.

Ať je to, jak chce, Gott vyvrací i fámy, že by snad jeho žena na protest proti příchodu exmanžela Ivety Bartošové pořad opustila. „Kdo ví, zda to nakonec opravdu bude on. Ani já ani má žena proti němu ale nic nemáme. Ivana si je samozřejmě dobře vědoma, že přitáhne zájem diváků. Jirka Pomeje bude mít svůj styl, bude to zábavné, určitě se na něj i já rád podívám,“ dodal Gott, který se nedávno poprvé otevřeně vyjádřil i k platu manželky ve VIP zprávách.

Reklama

Další články

Načítám