Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když sedmdesátku obě oslavily už před pát lety, zpěvačky Martha a Tena Elefteriadu stále aktivně vystupují. I covidovou pauzu využily k tomu, aby nahrály novou desku Všechny barvy moře s řeckými písněmi, v pořadí už pátou."Předtím jsme udělaly nespočet českých," upřesnily.

"Jsou to písně z bohaté řecké kultury, které bychom rády představily českému publiku. Vždycky za námi chodili lidi a ptali se, o čem ty krásné písničky jsou, tak už dáváme do bookletu překlady. Takže se naši posluchači naučí ty základní fráze jako "miluju tě" anebo "proč už mě nemáš rád"," smály se zpěvačky, které také vedou kurzy řeckých tanců.

Pochvalují si počet vystoupení, my je potkali na koncertě v rámci vyhlášení soutěže Pošlete vzkaz příběhem, kdy senioři psali příběhy jako odkaz pro další generace.

"Druhá půlka září je hodně napěchovaná. Pak máme chvilinku volno, ale my si stejně nedáme pokoj a něco hezkého si vymyslíme," shodly se. V našem videu jsme probrali i jejich mimopracovní aktivity a zavzpomínali na doby jejich největší slávy, kdy podle sester dokonce pojmenovaly i oplatky.

Reklama

Další články

Načítám