Hlavní obsah
Článek

Bývalá britská Miss a glamour modelka Danielle Lloyd (28) v minulosti často předváděla spodní prádlo a značky se o ni přetahovaly i díky jejímu bujnému dekoltu. Ten byl však zásluhou dobře odvedené práce plastického chirurga. Před nedávnem se však Danielle podrobila další operaci, která jí málem stála život. Silikonové implantáty okamžitě musely ven. Dnes má poprsí velikosti AA a sama říká: „Vypadám jako dvanáctiletý kluk.“

Lloyd rovněž zhubla a přiznala, že kvůli malému poprsí nyní trpí nízkým sebevědomím. Dříve totiž nosila podprsenku velikosti E a na plný dekolt byla zvyklá. Ani operace, při níž jí byly implantáty odejmuty, ale nezabrzdí plánování květnové svatby s jejím snoubencem, fotbalistou Jamiem O’Harou (25).

Dvojnásobná maminka Danielle v lednu podstoupila zákrok, o dva týdny později však byla v nemocnici znovu. Její prsa totiž otekla a ona se probudila v kaluži krve. Lékaři jí později objevili krevní sraženiny v oblasti hrudníku. Když otoky ani v dalších dnech neopadly, musely jí být silikonové výplně vyjmuty.

Reklama

Další články

Načítám