Hlavní obsah
Článek

Zatímco během ostře sledovaného soudního procesu s Amber Heard Johnnyho Deppa (60) mylně spojovali s jeho právničkou Camille Vasquez, jeho srdce si získala jiná advokátka. Tedy alespoň podle zdrojů Us Weekly. Má jít o neméně půvabnou Joelle Rich, která Deppa zastupovala v procesu proti britskému deníku The Sun, jejž žaloval v roce 2018.

Soud sice s Johnnym projeli, ale jiskra prý přeskočila. „Je mezi nimi silná chemie. Je to vážné," sdělil zdroj americkému magazínu.

Rich byla součástí týmu zastupujícího Deppa v procesu, který se vlekl v letech 2018-2020. V letošní kauze proti Heard už ale nefigurovala jako jeho právnička, nicméně v soudní síni často nechyběla, tentokrát jako morální opora.

„Neměla pracovní povinnost tam být, bylo to čistě z osobních důvodů,“ dodal zdroj, který také uvedl, že je Rich vdaná, s manželem se ovšem rozvádějí. Je také dvojnásobnou maminkou.

Jak jsme zmínili, během procesu s Heard se objevovaly spekulace, že Johnny randí s Camille Vasquez, která ho zastupovala. To obě strany obratem vyvrátily, pojí je ale přátelství. Právnička za ním dokonce přijela i do Prahy, když zde Depp vystupoval, s sebou však vzala svého skutečného partnera.

Depp se ke svému soukromí zásadně nevyjadřuje, ostatně propíralo se už víc než dost, a věnuje se výhradně práci. Fanoušci by mu však štěstí v lásce nesmírně přáli. Tak uvidíme, jestli byly jejich tužby tentokrát vyslyšeny, nebo jde zase jen o planý poplach.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám