Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Klus (37) nebyl úplně nadšený, když se od Super.cz dozvěděl, že z dálky svým účesem a nově vyrašeným vouskem připomíná Pepu Vojtka (58) z Kabátu. "Já? Vážně? No, možná. Ale on je docela fešák," přešel přirovnání k o dvacet let staršímu rockerovi Tomáš.

Klus si letos odnesl tři ceny Anděl, zbyla mu ale jen jedna soška. "Dva si rozebrala kapela, je to spravedlivé. Toho, co mi zůstal, si dám k Andělovi, kterého už mám z předminulého roku," uvedl. Tomáš se dal před rokem na stejném místě, kde se ceny předávaly, dohromady s Ewou Farnou, s níž tehdy Anděly uváděl. Jejich vztah je ale už minulostí. "Ale před přenosem mi volala a přála mi hodně zdaru," prozradil Super.cz Tomáš.

A proč si vlastně Tomáš nechal narůst vousy? "Zkoušel jsem, jestli to půjde. Myslel jsem si, že mi nic nenaroste. No a vidíte," pochlubil se s tím, že si mužný porost pěstuje od své dovolené v Indii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám