Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Vladimír Dlouhý podlehl zákeřné nemoci v červnu 2010. Tehdy po sobě zanechal nejen manželku, herečku Petru Jungmannovou, ale také tři děti. Nejstarší dceru Danielu a dvojčata Jana a Jiřího. Z chlapců už jsou nyní dospívající mladí muži, a dokonce se rozhodli jít v otcových šlépějích.

V nové komedii Jiřího Vejdělka s názvem Ruce v záruce, která se na obrazovkách České televize objeví během letošního podzimu, si zahrál Dlouhého syn Jan. „Je to první velká příležitost před kamerou, kterou v komedii Ruce v záruce Jan Dlouhý dostal,“ svěřil se režisér na tiskové konferenci filmu s tím, že se před kamerou objevila také jeho maminka, herečka Petra Jungmannová. „Ta si ve snímku zahrála epizodní roli sousedky. Do konkurzu a roli syna Anny Polívkové a Romana Zacha se přihlásili oba bratři dvojčata – Jan i Jiří Dlouhý,“ prozradil režisér během tiskové konference.

Dvojčata a synové Vladimíra Dlouhého a Petry Jugmannové, tak zkouší jít ve šlépějí svých rodičů. „Kluci jsou soběstační i díky úžasné Montessori škole, kterou navštěvují. A protože mají přísnou maminku, u počítače přilepení nejsou. Navíc rádi a dobrovolně chodí ven a sportují,“ řekla Super.cz před nedávnem herečka.

Reklama

Další články

Načítám