Hlavní obsah
Článek

Seznam věcí, které jsou dávány za vinu videohrám, by byl delší než seznam nesplněných novoročních předsevzetí. Jednou z mnoha výtek je, že díky hrám se lidé méně pohybují. Do velké míry souhlasíme, ovšem herní konzole Xbox 360 s technologií Kinect je přesným opakem. Během vteřiny dokáže proměnit váš obývak ve fitcentrum, taneční sál, sportovní stadion nebo rozvodněnou řeku. Co si budete přát! Vše ovládáte jen pomocí vlastního těla a užít skvělé zábavy si můžete nejen sami, ale i s přáteli!

Skvělé spojení Kinect a Xbox 360

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Xbox 360, který snadno připojíte k jakékoliv televizi a během chvilinky hrajete, je už léty prověřená herní konzole. Najdete na něm populární akční hry jako Halo, GTA IV nebo Gears of War, nejlepší auťáky Forza Motosport 4, ale i hudební Rock Band 2 či Guitar Hero. Do velké míry se však jednalo o "pánskou zábavu". Což už dávno neplatí po vydání pohybového senzoru Kinect právě pro Xbox 360! Tímto spojením vznikla nová dimenze domácí zábavy pro celou rodinu.

Revoluční pohybový senzor

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kinect z dílen firmy Microsoft umí díky sofistikované technologii snímat váš pohyb před obrazovkou. Už žádné vysedávání na gauči, hru můžete ovládat sami svým tělem a budete překvapeni, jak skvěle to funguje. Dá se říci, že vaše tělo je nyní ovladač a senzor umí snímat paže, nohy, chodidla i ruce. Herní designéři už udělali několik parádních her, kde této moderní technologie skvěle využívají, a tak si můžete v obýváku projet na divoké řece, pohladit roztomilého tygra nebo odpálit homerun, aniž byste vyplavili sousedy nebo rozbili okno!

Sportem ku zdraví

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na jaké jiné hře začít předvádět výhody senzoru Kinect než na sportovní! Kinect Sports Season 2 je pokračování velepopulární kompilace sportovních klání, tentokrát nabídne hned šestici sportů: tenis, golf, americký fotbal, baseball, lyžování, a šipky. Troufáme si tvrdit, že lyžařský svah ani tenisový kurt jste doma ještě neměli. Poslouží skvěle jako odreagování nebo můžete pozvat kamarády na turnaj a dokonce je možné hrát s přáteli online přes portál Xbox LIVE!

Zumba v obýváku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na závěr jsme si nechali pokračování hitu, který trhá žebříčky prodejnosti i cvičební úbory po celém světě. Hra Zumba Fitness Rush si už našla 4 miliony spokojených zákazníků! I u nás tolik populární Zumba, kombinace tance a cvičení, je pro Kinect jako dělaná a autoři odvedli skvělou práci. Můžete se těšit na 42 elektrizujících rutin, mnoho hudebních skladeb včetně aktuálních hitů a naučíte se 24 tanečních stylů. Dokonce si můžete vybrat vlastního instruktora. Skvělá zábava a navíc zpevníte tělo a shodíte kila! Vaše hodina Zumby je vždy po ruce, tak s radostí do toho.

Další články

Načítám